Menu
Your Cart

Lenovo

Бренд: Lenovo Шифра: 82KU025ARM
 • AMD Ryzen 7 5700U 
 • од 8GB до 36GB
 • 512GB M.2 NVMe
 • 15.6" FHD IPS
24,460ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 599879659
 • AMD Ryzen 5 5625U
 • од 8GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 250nits
25,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 23203
 • 16" WUXGA IPS 300nits
 • AMD Ryzen 3 7330U
 • од 8GB до 64GB
 • од 256GB до 1.2TB SSD NVMe
 • AMD Radeon Graphics
27,210ден.
IdeaPad 3 15IAU7 IdeaPad 3 15IAU7
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 22577
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS
28,780ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT008PRM
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Iris Xe Graphics
29,730ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT00A5RM
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Iris Xe Graphics
Продадени повеќе од 60 лаптопа
29,990ден.
Lenovo V15 G4 IRU Lenovo V15 G4 IRU
Нов модел
Бренд: Lenovo Шифра: 83A100ABRM
 • Intel Core i5-13420H
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1TB SSD NVMe
 • Intel UHD Graphics
30,150ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 23204
 • 16" WUXGA IPS 300nits
 • AMD Ryzen 5 7530U
 • од 16GB до 64GB
 • од 512GB до 1.5TB SSD NVMe
 • AMD Radeon Graphics
31,760ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT00A5RM1
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 1TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
31,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 23175
 • Intel Core i5-1335U
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
32,760ден.
IdeaPad Slim 3 15ABR8 IdeaPad Slim 3 15ABR8
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 22582
 • AMD Ryzen 7 7730U
 • 16GB DDR4-3200
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS 300nits
34,120ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 599880317
 • AMD Ryzen 5 5625U
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1.5TB SSD NVMe
 • AMD Radeon Graphics
34,860ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82K101A9RM
 • Intel Core i5-11320H
 • од 8GB до 64GB
 • 256GB SSD NVMe
 • RTX 3050 4GB
37,750ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82RK008XRM
 • Intel Core i7-1255U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 300nits
Продадени повеќе од 30 лаптопа
38,100ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT0055RM
 • Intel Core i7-1255U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 250nits
38,100ден.
од 31 до 45 | вкупно: 102 производи (7 Страни)