Menu
Your Cart

ЛАПТОПИ

IdeaPad 1 15ALC7 IdeaPad 1 15ALC7
Нов модел
Бренд: Lenovo Шифра: 82R40090RM
 • AMD Ryzen 5 5500U
 • од 12GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS
22,120ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 599879659
 • AMD Ryzen 5 5625U
 • од 8GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 250nits
25,990ден.
IdeaPad 3 15IAU7 IdeaPad 3 15IAU7
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 22577
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS
28,780ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT008PRM
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Iris Xe Graphics
29,730ден.
Бренд: HP Шифра: 6S778EA
 • Intel Core i5 1235U
 • од 8GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
29,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT00A5RM
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Iris Xe Graphics
Продадени повеќе од 60 лаптопа
29,990ден.
Бренд: HP Шифра: 725G5EA
 • Intel Core i5-1335U
 • од 8GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Intel UHD graphics
30,940ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 23204
 • 16" WUXGA IPS 300nits
 • AMD Ryzen 5 7530U
 • од 16GB до 64GB
 • од 512GB до 1.5TB SSD NVMe
 • AMD Radeon Graphics
31,760ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT00A5RM1
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 1TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
31,990ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 23175
 • Intel Core i5-1335U
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1TB SSD NVMe
 • Intel Iris Xe Graphics
32,760ден.
Бренд: HP Шифра: 725G7EA
 • Intel Core i5-1335U
 • од 16GB до 32GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Intel UHD graphics
33,960ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 599880317
 • AMD Ryzen 5 5625U
 • од 16GB до 40GB
 • од 512GB до 1.5TB SSD NVMe
 • AMD Radeon Graphics
34,860ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82RK008XRM
 • Intel Core i7-1255U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 300nits
Продадени повеќе од 30 лаптопа
38,100ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT0055RM
 • Intel Core i7-1255U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 250nits
38,100ден.
IdeaPad Slim 3 15IRU8 IdeaPad Slim 3 15IRU8
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 23070
 • Intel Core i7-1355U
 • 16GB LPDDR5
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS
39,260ден.
од 1 до 15 | вкупно: 62 производи (5 Страни)