Menu
Your Cart

Најпродавани модели

Бренд: Lenovo Шифра: 22574
 • AMD Ryzen 5 7520U
 • 8GB LPDDR5
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD
23,190ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 599879659
 • AMD Ryzen 5 5625U
 • од 8GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 250nits
25,990ден.
IdeaPad 3 15IAU7 IdeaPad 3 15IAU7
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 22577
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS
28,780ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT00A5RM
 • Intel Core i5-1235U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • Iris Xe Graphics
Продадени повеќе од 60 лаптопа
29,990ден.
IdeaPad Slim 3 15ABR8 IdeaPad Slim 3 15ABR8
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 22582
 • AMD Ryzen 7 7730U
 • 16GB DDR4-3200
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD IPS 300nits
34,120ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82RK008XRM
 • Intel Core i7-1255U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 300nits
Продадени повеќе од 30 лаптопа
38,100ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82TT0055RM
 • Intel Core i7-1255U
 • од 16GB до 40GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 250nits
38,100ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 599878632
 • Intel Core i5-11320H
 • од 8GB до 64GB
 • 512GB SSD NVMe
 • RTX 3050 4GB
43,330ден.
Бренд: Gigabyte Шифра: 599880253
 • Intel Core i5-12500H
 • од 16GB до 64GB
 • од 512GB до 1.5TB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 144Hz
 • RTX 4050 6GB
More than 10 laptops sold
54,410ден.
LOQ 15APH8 LOQ 15APH8
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 23001
 • AMD Ryzen 7 7840HS
 • од 16GB до 64GB
 • од 512GB до 1.5TB SSD NVMe
 • 15.6" FHD 144Hz
 • RTX 4050 6GB
59,640ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 599271000
 • Intel Core i7-12650H
 • од 16GB до 64GB
 • 512GB SSD NVMe
 • 16" WUXGA 165Hz
 • RTX 3050 Ti 4GB
67,300ден.
Legion Slim 5 16IRH8 Legion Slim 5 16IRH8
Нема на залиха
Бренд: Lenovo Шифра: 22456
 • Intel Core i7-13700H
 • од 16GB до 64GB
 • 1TB SSD NVMe
 • 16" WQXGA 165Hz
 • RTX 4060 8GB
Продадени повеќе од 10 лаптопа
81,390ден.
Бренд: Lenovo Шифра: 82YA001WRM
 • Intel Core i7-13700H
 • од 16GB до 64GB
 • од 1TB до 2TB SSD NVMe
 • 16" WQXGA 165Hz
 • RTX 4060 8GB
83,880ден.
од 1 до 13 | вкупно: 13 производи (1 Страни)